✧ Book Introsamtale ✧

Det du ikke vet har du vondt av

Apr 24, 2024

Hei!

Jeg er opprørt. Det skjer ikke så ofte lenger. Jeg har meditert så mye og lenge, gjort såpass mye indre arbeid, at det skal litt til å få meg ut av balanse. Det er sjelden eller aldri verdt å la utenforliggende omstendigheter komme i veien for min egen lykke. Derfor tillater jeg det sjelden. Jeg ser for eksempel ikke på nyheter. Da en av mine aller kjæreste venninner hørte dette virket hun nesten litt sjokkert. Hun mener ellers lite om hva andre bør og skal, så hun er verdt å lytte til. Jeg så jeg på nyheter i 14 dager. Da skjønte jeg enda bedre hvorfor jeg normalt reserverer meg. Fjorten dager var nok, jeg måtte slutte igjen. Jeg ble nedstemt og trist. Det har vært fint å få mine mistanker bekreftet av Dr Tara Swart som er hjerneforsker og en skikkelig kul dame. Hun sier at både hun og hennes kolleger som befatter seg med nevroplastisitet, epigenetikk og hjerneforskning generelt aldri ser på nyheter. Fjoh! Ikke at det betyr så mye for meg hva andre mener, men likevel. 

Jeg glemte nesten å fortelle deg hvorfor jeg er opprørt. Det er fordi noen lyver til meg. De lyver til deg også. De tåkelegger og forvirrer oss. Fordi de tjener penger på det. De tjener masse penger på at du og jeg ikke stiller spørsmål og kjøper både det de sier og maten de produserer. La meg si det sånn, de (les matvareindustrien) har null interesse av å holde deg sunn og frisk. De meler sin egen kake og de gjør det godt, tjener flesk, blir rikere og rikere. Mens du og jeg blir tykkere og tykkere, sykere og sykere. I dag har de fleste av oss overvekt eller fedme. Det koster oss som samfunn 68 milliarder kroner i per år. I 2020 døde 40 534 nordmenn. Det vi dør mest av er kreft, hjerte- og karsykdommer, demens + alzheimers og lyftveissykdommer. Et vanlig norsk kosthold er ikke bra nok. Hadde det vært det, så hadde det ikke vært årsaken til en stor del av årlige dødsfall. Basta! (Som på godt italiensk betyr nok). Har ikke kostholdet noe å si i forhold til over nevnte diagnoser, tror du? Tro om igjen. 

Det er nok nå. Jeg kjenner at jeg må ta bladet fra munnen. Ikke at jeg har hatt blad for munnen eller skjønner helt hva det betyr. Men jeg må uansett ta det vekk, nå. Sånn at jeg ikke sprekker. 

Hva er sannheten om maten vi spiser? Derom strides de lærde og jeg vet hva jeg tror, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gripe dette an, men jeg skal gjøre noe. Jeg vil ikke sitte stille i båten og se på lenger. Jeg har mye "kjærringa mot strømmen energi" og den skal jeg bruke. Jeg er forsynt, rett og slett. 

Jeg logger av for å #bakebrød #gåentur #meditere #barevære 

 

 

 

MOTTA BREV FRA UNIVERSET


1 gang pr måned sender jeg ut brev fra universet for å inspirere og motivere deg mot et magisk liv.

Ved å legge igjen ditt navn og epost adresse bekrefter du å motta eposter fra sunnivaborge.no. Du kan helt fritt velge å avmelde deg når du ønsker.