✧ Book Introsamtale ✧

OM DEG

Du er en skikkelig bra dame med masse ressurser, du har kommet langt og oppnådd mye, men kjenner at det er noe som mangler.


Du klarer ikke helt å sette fingeren på det, men har kanskje en litt uggen følelse av at du ikke er så lykkelig som du gjerne vil være?

Akkurat hvor det butter for deg vet jeg jo ikke, vel er jeg litt synsk, men ikke på akkurat den måten. Men la meg gjette. Det har å gjøre med ett av disse fem feltene;

✧ Helsemagi

✧ Relasjonsmagi

✧ Jobbmagi

✧ Pengemagi

✧ Ryddemagi


Har jeg rett?

Du vet at du kan få til mer enn du gjør, at du har ressurser som ligger ubrukt, at du kan utrolig mye mer enn du viser akkurat nå.

Du tenker ofte på hvem du kunne blitt hvis du hadde våget å følge drømmene dine og tatt andre valg. Det er ikke for sent å velge noe annet.

Du kan kjenne et lite stikk av ett eller annet, misunnelse eller kanskje sjalusi, når du ser at noen andre lever det livet du egentlig ville leve.


Du kjenner at du har dimmet ned lyset ditt lenge nok og tilpasset deg til det du tror andre syns du skal gjøre og være. Men det er jo ikke deg? Er det vel? Du er her for å skinne og det er på høy tid å ta deg selv på alvor.


Nok er nok. Tiden er inne til å ta grep om din egen tilværelse og skape det livet du drømmer om. Alt er mulig. Og det hjelper veldig å ha en som guider deg når du skal stake ut en ny kurs og navigere i ukjent farvann.

Du er en dame med helt unike gaver som det er meningen at du skal dele med verden. Det er derfor du er her på jorden. Men du vet ikke engang hva dine gaver er, for til nå har du vært så opptatt med å dekke alle andres behov.
Hvis du tar sjansen, så kan det være din tur nå. Det er her jeg kommer inn, som en life coach som vet at du har hele universet på din side, når du først begynner å rydde opp i det som føles rotete.
På magisk vis vil ting forandre seg for deg, først litt, så mye. Om jeg kan love det? Nei, det kan jeg ikke. Om jeg tror på det og på at du få det til? Definitivt. Vil du vite hvorfor?

Hei! Jeg heter Sunniva!

 

VELKOMMEN til mitt UNIVERS


Jeg er en life coach som hjelper deg med å bli superklar på hvem du ønsker å være, og til å designe livet ditt sånn at du gleder deg til hver dag! Den neste versjonen av deg vil være lykkeligere, mer tilstede i hverdagen og tillate seg å ha det mye mer gøy. Fordi det er mye av poenget med å være her.
Oppgrader mindsettet ditt når det gjelder helse, relasjoner, penger, arbeid og fysiske omgivelser. Kvitt deg med det du ikke trenger, sånn at det som er igjen får den plassen det fortjener. Lag deg et liv som gjør at folk sier: "Wow, hun er virkelig Dronning i sitt eget liv!"

 

MIN HISTORIE

Den forholdsvis korte versjonen: Jeg bor mest hjemme i Bærum, er ofte i Kristiansand (hos kjæresten) og på hytta på Rauland. Ellers er jeg i mitt andre hjemland, Italia og spiser pasta. Jeg har to voksne barn, en snill eks og skulle seriøst gjerne hatt en hest. Eller aller helst en enhjørning, men jeg tror hest er mer realistisk. Tross alt.
 
Jeg elsker å reise og har virret mye rundt, også når det gjelder utdanning. Det innebærer at jeg etter Ex phil på UiO har studert spansk, engelsk, jus, medier og kommunikasjon, homeopati, akupunktur, mindfulness og yoga.
 
Da jeg hadde en helt kul jobb i informasjonsavdeligen hos NHO fikk jeg det plutselig  for meg at jeg heller ville reise til Australia og dykke på Great Barrier Reef, sove under stjernene i ørkenen og klater på Ayers Rock. Noen ganger tenker jeg at jeg burde blitt der jeg var, men ikke ofte. Nå elsker jeg å bruke min erfaring og kunnskap til å sette mot i kvinner som føler seg litt stuck. Det er lov å skifte retning. Det er lov i skinne!
 
I mitt liv har jeg tatt mange avgjørelser. Noen gode og noen ikke fullt så gode. Noen lette og noen skumle. Men hver eneste en av dem har vært nødvendig og de har bragt meg dit jeg er i dag. Og nå har jeg det så bra at jeg nesten må klype meg i armen.
 
Jeg har jobbet med pasienter og klienter i over 25 år og ser for meg 25 til. Jeg er her for å gjøre en forskjell. Og jeg er her for deg.
 
Let´s make magic together. 

MY MISSION


✨is to help you create the life you’ve always dreamt of

 

Let´s make magic together. ✨