7 steg til lykke


Fra stress og bekymring til klarhet og ro

Bli med nå

Dette online-kurset er for deg som føler på stress og bekymring og som ofte overtenker og kompliserer livets små og store utfordringer. Deg som ønsker mer ro og klarhet, sånn at du tar gode valg for deg selv, og dermed for dem rundt deg.

Jeg skulle ønske

jeg hadde tillatt meg

å være lykkeligere

Dette er en av tingene mange mennesker sier når livet nærmer seg slutten. Tenker du over at lykke faktisk er et valg? Sitter du fast i gamle vaner og mønster. Er du redd for hva andre måtte mene og tenke? Tar du deg tid til kjenner godt etter om du er lykkelig eller ikke. Streber du alltid etter noe bedre. Utseende, status, bedre jobb, større hus. Jakten på lykke starter alltid på innsiden.

Fra boken til sykepleier Bronnie Ware,  "The top 5 regrets of the dying" 

"Problemet er at du tror du har tid." Buddha

Lag deg

det livet

DU drømmer om.

"Det er to måter å leve livet på, enten som om om alt er et mirakel eller som om ingenting er det." Albert Einstein

STEG 1 

Kinesisk medisin

Du lærer grunnprinsippene i kinesisk medisin (TKM). Om yin og yang og de Fem elementene. I TKM er følelsene våre knyttet til indre organer. Svak miltenergi gir opphav til bekymringstanker. Derfor er en sterk miltenergi viktig for å begrense bekymring og overtenking.

STEG 2

Styrk miltenergien

Hva påvirker denne energien? Du lærer hva som svekker miltenergien din og hvordan du styrkes den, sånn at du blir mindre tilbøyelig til å bekymre deg for store og små ting i livet. Dette frigjør energi, som du kan bruke på hva du vil. Målet er at du kan leve det livet du er ment å leve, uten bekymring og overtenking.

STEG 3

Takknemlighet

Hvis det er en ting det er forsket mye på innefor lykkefeltet, så er det takknemlighet. Og Ikke uten grunn. Å være takknemlig høyner følelsen av lykke med flere hakk. I dette steget lærer du å skrive takknemlighetsdagbok og å skrive takknemlighetsbrev til en person i livet ditt som fortjener det.

STEG 4

Meditasjon & mindfulness

Du lærer enkel meditasjon- og avspenningsteknikker som du lett kan integrere i hverdagen din. Når du er oppmerksomt tilstede i øyeblikket (mindfulness) åpner det seg nye muligheter på alle livets områder, enten det er i relasjonene dine, på jobben eller når det handler om den aller viktigste, nemlig den livslange relasjonen du har til deg selv.

STEG 5

Finn og bruk dine signaturstyrker

Å finne og bruke dine signaturstyrker (det som skiller deg fra alle andre) øker følelsen av lykke og velvære. I dette steget får du tilgang til testen som er utarbeidet av Via Institute On Character i USA. Når du bruker mer av det akkurat du er skikkelig god på, da føler du deg som dronning i ditt eget liv.

STEG 6

Søvn

Du vet det jo, en god natts søvn kan gjøre underverker og at du kan føle deg skikkelig elendig om Jon Blund glimrer med sitt fravær. Særlig om det virker som han har tatt ferie og du ikke vet når han kommer tilbake. I dette steget lærer du om søvn og får en lydfil du kan bruke for å lette innsovningen.

STEG 7

Fysisk aktivitet

Ja, ja, ja. Jeg vet at du vet. Men GJØR du det du vet du må gjøre? Hvis ikke håper jeg at dette steget kan motivere deg til å bli mer fysisk aktiv, hvis det er det du trenger. Selv litt aktivitet kan gjøre underverker.

Pris 4900,- 

Bli med på kurs

Informasjons
Videoer

Nyttige
Arbeidsark

Inspirerende
Lydfiler

Test 
Lykkemåling

Jeg heter Sunniva Borge

Coach, mindfulnessinstruktør og yogalærer.

Min jobb er å hjelpe deg å gjøre livet ditt enklere – om du ønsker å prestere bedre på jobben, være mer til stede på hjemmebane eller vil finne ro og balanse i hverdagen. Du trenger ikke ha store, sammensatte utfordringer for ønske deg endring.

Livsendringer skjer sjeldent over natten, men å bestemme seg tar bare et sekund. Og veldig ofte krever det mindre enn du tror å få til forandring.

Små justeringer kan gi stor gevinst 🤎

"Jeg elsker å hjelpe mennesker med å få klarhet i hva de vil bruke livet, tiden og pengene sine på, så de kan bekymre seg mindre og skape det livet de ønsker seg. Mindre rot, både i hodet og skuffene og mer gøy!" Sunniva

Ofte stilte spørsmål

Wenche

"Etter gjennomført kurs har jeg stor glede av å skrive i takknemlighetsdagboken og har blitt inspirert til å ta fått på en meditasjonspraksis. Jeg kan varmt anbefale kurset."
 

Lev livet uten bekymring.

Lev nå, ikke utsett.

Fordi du fortjener å ha det bra.

 

Hvis ikke nå, når?

Hvis ikke deg, hvem?

IKKE VENT

 

Kom i gang med ditt nye liv i dag!

 

Kom i gang