Trodde det var innbrudd

Hei!

Ja, da har det gått både vinter og vår siden sist. Det er selvfølgelig bare noe jeg sier, for sannheten er at det bare har gått vinter. Men det har det til gjengjeld gått mye av, syns jeg. Det har til og med gått litt jul og mye nytt år. I førjulstiden fikk jeg meg et ordentilg sjokk, som har hengt i til langt utpå nyåret, nesten enda vil jeg faktisk si. Det var jo sånn, ikke sant, at både Russeberta og Lillebror flyttet ut i fjor høst (se tidligere innlegg f eks «Tomt rede»). Så skulle de komme hjem til jul, noe jeg gledet meg overraskede mye til. Jeg ryddet rommene deres skikkelig fint, sånn som bare en mamma med et kjempesnev av OCD (spør en voksen) kan. Toppet det hele med å legge fram aldri så lite julegodis og skrev en sånn koselig mamma-lapp med velkommen hjem, hjerter, klem og ja, du vet #toomuchmom?

Det neste som skjer er at det er innbrudd i heimen. Hva gir du meg? Rett før jul lism? Makan! Det var ekstra trist at det først og fremst var ungdommenes rom som var rasert og endevendt. Det ene rommet verre enn det andre. Så mye forgjeves rydding! Jeg skimtet kun et lite hjørne av godisposen med skumnisser, ellers var det fullsendig kaos så langt øyet rakk. Ord blir fattige. Hvem får seg til å gjøre noe sånt? I en såpass kritiske situasjon er det om å gjøre å holde hodet iskaldt og handle raskt og effektivt.

Jeg fikk fatt i en pose Cheese Doodles fra kriselageret, åpnet PC,n raskere enn svint og satt meg ned med Netflix og en slant lunken hvitvin. Etter et par episoder av Doctor Foster følete jeg meg helt i water og var klar til å ta inn over meg skadeomfanget. I det jeg lister meg inn på det første ungdomsrommet hører jeg en kjent stemme der inne: 

– Hei mamma, hvorfor banker du ikke på? 
– Å hei, ER du her? Vel, vi må vel få anmeldt innbruddet. 
– Innbrudd? Hvor? Ikke tull da. Det er jo bare tingene mine!
– Ehh, nettopp. Seff. Hehe. Dine ting ja. Over alt.Ser det nå. Nei, nei. Ikke no’ stress. Bare la det ligge. Mest skittentøy kanskje? Velkommen hjem da!
– Takk! Og forresten, jeg er ikke så veldig glad i skumnisser.

Nei, da så Og nå er det ryddig igjen, for det meste. Men Doctor Foster har rotet det bra til for seg selv må jeg si. 

Russebertemamma logger av for å #rydde #sepånetflix #sjekkeblogglisten

Shocking og shocking….. Foto: Ja, hadde tatt for lang tid å male dette vettu. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.