,

Er du vår nye MAMMA?

Hei! 

Vi utvider og søker deg som vil være en del av et stort globalt nettverk i stadig vekst.  Da akkurat denne stillingen ikke har vært besatt tidligere er det store muligheter til å utforme sin egen arbeidshverdag/natt. Stillingen passer ikke for alle, men det vet du ikke før du har begynt og da er det dessverre for sent, så vi oppfordrer alle til å søke samma hva. (NB! TIL HANNE I HR – HUSK Å FJERNE DENNE SETNINGEN FØR ANNONSEN GÅR I TRYKKEN!) 

Stilling: Mamma 

Arbeidstid: 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året (366 dager hvert fjerde år). Nattarbeid må påregnes og anses som svært sannsynlig i lange perioder.

Ferie: Sannsynligvis ikke. 

Arbeidssted: Vi holder ikke til i lyse, trivelige lokaler med tøffelavstand til vannkanten, men er likevel sentralt plassert veldig nær deg. Gode muligheter for hjemmekontor, både i oppstartfasen og senere. 

Kvalifikasjoner:  Du er åpen, snill, fleksibel, lyttende, tålmodig, snartenkt og trives i et til tider hektisk miljø med mange uforutsette og stadig skiftende utfordringer. 

Utdanning: Det er (merkelig nok) ingen krav til formell kompetanse, men vi anser det som en fordel at du har høyere utdanning innenfor følgende fagfelt: ernæring, pedagogikk, helse, jus, sport/fritid, psykologi, økonomi, forsikring, logistikk, kunst/kultur (herunder gode sangferdigheter) og renhold.

Det forventes at du på årlig basis kan ta ansvar for avvikling av viktige eventer (les: bursdager) og at du evner å fornye konsepet for disse fra år til år. Det er en selvfølge at eventet ikke ligner på noe som tidligere har vært gjennomført i konkurrerende virksomheter. Personlig egnethet kan veie tyngre enn formell kompetanse.Men bare kanskje. 

En del reising må påregnes. Særlig korte reiser mellom hjemmet og barnehage, skole, svømmehall, alpinanlegg, fotballbaner, hoppbakker, turnhaller og nær sagt alle ander tenkelige og utenkelige steder. Førerkort kl B er ikke et absolutt krav, men en ubetinget fordel. 

Tidligere erfaring: Du trenger ingen erfaring for å søke. 

Lønn: Etter avtale og kvalifikasjoner. NOT! HAHAHA! Selvfølgelig får du ikke lønn. Det skulle tatt seg ut. Tvert i mot. Dette koster deg en god del, også økonomisk. 

Søknadsfrist: Snarest. Merk din søknad med: «Verdens viktigste jobb». 

Menn oppfordres til IKKE å søke. Tross alt. 

Russebertemamma logger av for å #bade #lageknekkebrød #sjekkeblogglista

Gøy å blogge! Foto: En lykkelig blogger. 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.