,

Endelig er den her (ikke våren, dressen)

Hei!

Her i heimen er det duket for øvelseskjøring. Lillebror har tatt innersvingen på fjorårets russeberte, og har lappen både på MC og bil. Russeberta ligger litt etter her. Hun har riktignok gangesertifikat fra 4. klasse, men det kvalifiserer sannsynligvis ikke. Så da er det bare å klistre på den røde L’en, sette seg i passasjersetet og leke kjørelærer. Mine pedagogoske evner er under pari (spør en voksen), men som vanlig later jeg som jeg har peiling #fakeittilyoumakeit 

Det er skikkelig fint å kjøre ute ved Telenor Arena. Men jeg vil ikke direkte anbefale det ettersom vi er der ganske ofte. 

– Husker du de tre S-ene som du alltid skal sjekke før du starter? (Dette husker jeg fra egen kjøreopplæring for ca….ehh…kremt, uvirkelig mange år siden)
– Hmmm, hun tenker seg godt om før hun sier- Sko, Sminke og Snus, lism? 
– Tenkte mest på Sete, Sele og Speil egentlig. 
– Åjaaaa,det ja….

Mulig at dette blir et litt langt lerret å bleke ass #billigekjøretimer #måmediteremasse 

Ellers har russedressen kommet i hus. Det var jo spennende å se hvilke farge han hadde valgt. Jeg ble jo tatt skikkelig på senga i fjor da russeberta kom hjem med BLÅ dress. I oldtiden var det jo bare de som gikk økonomifag som gikk i blått. Jeg har skjønt at det er en latterlig tanke å velge farge på den måten. Makan!

Jeg kjenner at denne mentaliteten kan irritere meg litt, men det har jeg ikke tenkt å si til noen, ingen liker #surrussebertemamma 

– Ikke kunne velge farge på dressen ? Det er MIN dress da! Skulle noen andre bestemme fargen lism? Høres helt sinnsykt ut ass! 
– Nei, jeg tenkte bare at det var litt mer orden på det da. Sånn som vi gjorde det. 
– Orden? Åssen da? Hvem bryr seg? Se, jeg skal ha en sånn katt som stikker opp av denne lommen. Og så må jeg ha på det derre «NEI er ikke JA-merket»……eller hva det nå var. 
– NEI er NEI, tror jeg det er. 
– Samma, må ihvertfall ha det ass.

Det var serr enklere med den søte parkdressen du hadde. Jeg bestemte fargen, og alt mulig annet i livet ditt for den saks skyld.  Det var SÅ mye enklere. Virker ikke lenge siden heller. 

Russebertemamma logger av for #velgefargepådressensin #puggelåter #sjekkeblogglista

Den gang fargen betydde noe (utenom for han til høyre, som åpenbart ikke fikk bestemt seg)
Foto: Det skulle jeg gjerne visst ass. 

 

 

 
 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.