,

Dags för Sälen eller hur?

Tjenare Norbaggar!

Nu är det strax dags grabbar og gummor. Ni behöver förbereda er lite. Alla dom 652 som bor i Sälen  tycker det er jättekul at ni kommer. Dom har presis hunnit steda ferdigt efter #russ2017. Det är nåra saker ni ska vara medvetna om. Derför at ni møjlitvis inte kommer vare medvetna medan ni âr i Sälen, tycker jag at ni borde lesa detta nogrant nu när ni âr ved era fulla (!) fem (pussig uttykk i grunnen).

Nyttige ord du kanskje tror du vet hva betyr: 

Norbagga = nordmann, bittelitt nedsettende, men til å leve med.  
Polis = Noe som smelter langt borte? Nope! Politi. 
Bärs = (kremt) øl.Helt sant. 
Lapplisa = Kvinnelig same som heter Lisa? Nope! Parkeringsvakt. 
Knark = Gammel mann? Nope! Narkotika. (Hold deg langt unna!)

For øvrig har jeg forberedt meg temmelig godt, syns jeg. Har kjøpt ørepropper i tilfelle polisen ringer om natten. Har kjøpt ordbok i tilfelle øreproppene ikke virker. Har tørket støv av slalomskiene til Lillebror. Det siste viste seg å være nokså bortkastet.

– Hææ? Tror du jeg skal på ski eller? OMG. 
– Ehh, nei seff. Ski i Sälen lism. Det skulle tatt seg ut. 
– Enig. Sponser du blandevann?
– Så du trenger ikke penger til heiskort? 
– Ikke egentlig. 

For ordnes skyld, depositumet på 300,- dekker ikke skader ut over de 300,- Høres logisk ut, men det var noen som gikk på en liten smell i fjor #betalerfortsatt. Ikke tenn på sofaen. Videoen blir kanskje kul, men det blir føkkings dyrt #ikkeverdtdet

Russebertemamma logger av for å #glideski #puggesvensk #sjekkeblogglisten

– Mamma, det ser ut som PC’n til en 00. FOTO: Seff. Ser det ut som et maleri eller? 

 

 

 

 

 

 
 
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.