,

Forkortelser du bør kunne

Hei! 

Nå som russetiden er over tenkte du kanskje jeg hadde gitt meg? Til det har jeg bare en ting å si; det skulle tatt seg ut! RT er ikke over. RT er for ever. Err…den er kanskje litt over for 98, men det er ikke over for meg. Noen (hvem i all verden kan det være?) har forbudt meg å tagge folk når jeg deler innlegget på FB, så nå må du følge med sjæl ass. Jeg tillater meg å tagge noen som ikke var russ i 2017 denne gangen. Selv om det sikkert også er feil. Tar sjansen. 

Har du observert at det er blitt veldig populært med forkortelser, særlig bokstavforkortelser? Det florer med ting som LOL (de fleste av oss over 40 føler oss kule som kan den), GTG (lett for poden å bruke når jeg spør om noe ubehagelig), GMTA (tok litt tid før jeg skjønte den, men det har jeg ikke tenkt å si til noen), WTF (vanligvis ikke så godt tegn ass), YOLO (usikker, jeg tror på reinkarnasjon) og ASAP (jadda, jadda, jeg jobber så fort jeg kan).

Er dette litt sånn ungdomsspråk eller? For å holde oss foreldre utenfor lism? Da vil jeg bare si at vi også har vårt eget språk! Så desså mæi #komikkeher #voksenspråkass 

Heretter kommer jeg til å slå om meg med disse forkortelsene. Lær dem like godt først som sist #verdtåpugge #hvordanskjønnemuttern

RRDLR =Rydd Rommet Ditt Din Lille Ramp

MES =Middagen Er Servert

HDGL = Har Du Gjort Lekser

HHTLM= Hvem Har Tatt Laderen Min

HIHHTLMI = Hvem I Helvete Har Tatt Laderen Min Igjen

ILBSPB= Ikke Legg Brukt Snus På Bordet

SIIM =Sett Inn I Maskinen

SALNFSS= Skru Av Lyset Nå For Svarte Svingende

TDPVPT= Tror Du Pengene Vokser På Trær

JEDAADITA= Jeg Er Dritlei Av At Du Ikke Tar Ansvar

NDJEFDEMD= Nei Dessverre, Jeg Er Faktisk Den Ekte Moren Din

og til slutt en liten overraskelse

JHOVUFF= Jeg Har Også Vært Ung For Faen

 

Fjoh! Godt å få det ut. Og godt å være tilbake, har savnet deg ass (HSDA). 

Russebærtemamma logger av for å #vaskebandanas #plukkesnusivinduskarmen #sjekkeblogglista

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.