,

Hva er dette for løier?

Hei!

Jeg vært veldig i tvil om og hvordan jeg skulle skrive dette innlegget. Russetiden er i gang over hele landet, med litt varierende grad av spetakkel og moro. Var så uheldig at jeg sneiet borti en avis i helgen. Jeg leste om russ (riktignok bare noen få, men likkavæl), det var ikke oppløftende #dagenblirikkeheltdensammeuten #denblirbedre. Det hadde gått hardt for seg på et slipp (se tidligere innlegg) i Bergenstraktene. Siden jeg er veldig glad i Bergen ble det dobbelt trist. Hva gikk det av dere gutter? Resten av dette innlegget er krydret med bergensuttrykk, sånn at jeg er sikker på at budskapet når helt over fjellet. 

Jeg skjønner at dere ikke var blodfastendes da en bråte av dere kom i skade for å barke sammen med politiet. Det er ikke innafor å klesse lovens lange arm, ei heller å bite fingeren som er i enden av den. Dere er vaksinert for hjernehinnebetennelse, men gudene vet om politiet er vaksinert mot stivkrampe?

Kort fortalt: Russ skal ikke delje og druse på noe som helst, herunder inventar,  andre russ, foreldre, lærere, og politifolk. Hva tenkte dere? Her nytter det ikke å skylde på hann hinn, selv om det er fristende. Det er ikke tidi når hele russetiden går te dondas og må  feires på glattcelle. Den er for god til å sutle bort på den måten. Du er jo ingen gnitapong, du har jo investert her for svingende. Skjerpings! De som ikke ble arrestert måtte sannsynligvis pitle seg, og det er jo heller ikke tidi. Nei, gutter her gjelder det å jænke seg og slutte med sånne løier sporenstreks. Bedre å være en ræddafis å stikke av fra sånne ting neste gang. 

Kjenner meg helt fissen jeg gitt. Det var en del tull i Vestfold i helgen også, men je hælær ikke skrive om det nå. 

Kjære alle fine, kule, snille russ #smisk Vær greie mot hverandre og mot alle som prøver å passe på dere #foreldre #politi #lærere #helsesøster. Vi bryr oss om dere <3

Russebertemamma logger av for å #finpussedialekuttrykk #måkesnø #sjekkeblogglisten 


Det er mest gøy når ingen kommer til skade. 
 

6 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.