,

Brukerveiledning for din Russ 2017

Hei!

Du er kanskje en sånn person som ikke leser bruksanvisninger? Gjør et unntak i dag. 

BRUKERVEILEDNING RUSS 2017

Gratulerer med din nye Russ. Du har gjort et godt valg #hahaduhaddeikkenoevalg. Les denne bruksanvisningen nøye før du begynner å omgås din russ. Russen din ser mer robust ut enn den egentlig er. Hvis den ikke håndteres riktig kan den eksplodere #tromeg #detvilduunngå 

Russ kommer i flere farger, fasonger og størrelser. Du kan ikke velge hva slags Russ du skal få. Sannsynligvis har du fått en 1998-modell, de vanligste fargene i år er blå og rød, med innslag av sølv og gull. 

Russen din bør vaskes med jevne mellomrom, men du må regne med en viss forringelse når det gjelder dress og parkas. Det er helt normalt og bør ikke gi opphav til bekymring (Nok annet å bekymre seg for). Din Russ kan vaskes på normalprogram. 

Russen din må vekkes på en vennlig, men bestemt måte uansett tid på døgnet. Etter rulling anbefaler vi at du lader Russen din i minst ni timer. Det innebærer riktignok at det blir kjøttkaker til frokost, men lat som du ikke blir irritert. Et hvert tilløp til irritasjon eller misnøye fra din side kan resultere i sterke reaksjoner fra din Russ. Smil, #fakeittilyoumakeit.

Noen ganger kan du dessverre oppleve at russen din ikke virker i det hele tatt. Særlig når det er tid for skole etter to timers søvn. Da er det helt avgjørende at du lirker, lurer og lokker på en vennlig måte, sånn at russen kommer til seg selv og ikke minst, kommer seg på skolen.

Du vil sannsynligvis oppleve uregelmessigheter av mange slag. Det er regelen, ikke unntaket. Russen din er programmert til fest og moro, men også til ansvarlighet og innsats på skolen. Dessverre har vi ikke lykkes helt med å fordele disse egenskapene jevnt blant Russ 2017. Hvis du har fått en som satser mer på fest enn skole beklager vi dette på det sterkeste. Det er dessverre lite vi kan gjøre for å rette på dette. Selv om du har kvittering, er det ikke mulig å bytte russ. 

Er det håp? Ja.  Russen din går ut på dato 18. mai 2017. 

Russebertemamma logger av for å #sjekkeutløpsdato #leteetterrussebusser #sjekkeblogglista 


Illustrasjonsfoto: Eksempler på Russ 2017 med foreldre
 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.