Hei!

Nei, har ikke fått akutt dysleksi, jeg mener faktisk bakruss #nyttord. Du har sikkert gjettet at det er omtrent som bakrus, men at den bare rammer russ. Etter rus. Ikke foran. Det er til og med noen som er såpass hardt angrepet av bakruss, at de faktisk må ta en pause fra hele russetiden #settpåmakan #uflaks #håperikkedetskjerdeg. Det er jo fryktelig trist, ikke minst med tanke på de nye fraværsreglene. Jeg har ikke fulgt så inmari godt med, men jeg tror faktisk man stryker hvis man har mer enn 10% fravær ass. En stakkars romeriksruss kan derfor ikke være borte mer enn fire dager før maks fravær fra russetiden er et faktum #russekrise. Er bakruss forresten gyldig fravær? 

Bakruss arter seg omtrent som bakrus, men her er en funfact du kanskje ikke kunne fra før:Hjernen blir mindre når du drikker! Du vet jo at du kan gjøre en del tull i fylla, men at hjernen faktisk kryper? OMG, det er spess ass, men det er sant. Når du drikker alkohol skiller kroppen ut mer vann og salt enn ellers. Dehydreringen kan gjøre deg kvalm, slapp og dårlig. En følge av dehydreringen er dessuten at kroppens indre organer tørker inn, også hjernen Den blir mindre, den tar mindre plass, og det oppstår strekk i hinnen mellom hjernen og hodeskallen. Dette igjen fører til irritasjon og hevelser i hinnen, du får kjempevondt og skallebank #ikkesågøyfaktisk #ikkesuntheller.

Jeg vil nødig ødelegge morroa, men hvis du f eks sikter på knute §06 (Drikke 24 øl på 24 timer) så får du hjernehinnestrekk på kjøpet. Jeg syns det høres mye alvorligere ut enn hjernehinnebetennelse, men er det laget en vaksine mot DET? Nemlig! Her må noen få orden på prioriteringen sin. Neste år krever jeg vaksine mot hjernestrekk! Hjernehinnestrekk? Whatever. Kanskje en sånn drikkevaksine? 

For øvrig er det bare én ting som hjelper mot bakruss, og det er å drikke masse. Vann. 

Russebertemamma logger av for å #leteetterpåskeegg #syferdigdressen #sjekkeblogglisten

PS Gratulerer med dagen Vilde #Elmstreet2017 #hurrafordeg!

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.