,

Russebuss-syk?

Hei!

Det har kommet ferske rapporter om at en del røde og blå har blitt akutt angrepet av russebuss-syke (morbus russebussus)  i forbindelse med Vrengefesten denne helgen. Det er ikke helt ulikt blisyke (morbus automobilius), men rammer først og fremst russ på buss. Det arter seg som følger: Etter en inkubasjonstid på kun noen timer begynner det oftest med lett kvalme, kroppstemperaturen kommer litt ut av kontroll og du kan kjenne deg kald eller varm, svimmelhet og ustø gange er vanlig. I tillegg er det ikke uvanlig at taleevnen er noe redusert og dette kan medføre tildels uforståelig snøvling. Synet blir påvirket og du kan oppleve at du plutselig har dobbelt så mange venner som for bare et øyeblikk siden. Kvalmen øker i intensitet til du rett og slett må spy med stil (se tidligere innlegg). Nå passer det jo særdeles dårlig å spy i bussen som du har investert så sinnsykt mye i, men du har ikke noe valg, for nå er det ikke bare buksa som skal vrenges (se tidligere innlegg). 

Russebuss-syke rammer ikke helt vilkårlig. Det viser seg at det er noen fellestrekk blant de som er i risikogruppen. De fleste er født i 1998, kler seg i kjeledress i april/mai, har vært i Sverige eller på Polet siste to uker og liker høy musikk. Hvis du er i faresonene for å utvikle morbus russebussus kan du ikke gjøre stort med det. Det er ikke smittsomt og du blir du ikke immun dersom du har hatt det, det kan oppstå igjen, ofte innen et døgn. 

Mens du er russebuss-syk kan du komme til å sende sms-er av denne typen: «wøsker deg», «viner fille» og «rt aånfukl». Jeg tror (dessverre) jeg skjønner de to første, den siste jobber jeg fortatt med å avkode. 

Russebertemamma logge av for å #nytepåskefjellet #finnepåskeharen #sjekkeblogglisten


Bare glade. Ikke det minste russebuss-syke. Enda. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.