Hei! 

I dag skal vi snakke litt mer om det norske språket. Hei der! Ikke sovne nå!

Det er seff en del uttrykk vi over 40 er komfy med, men vi er likevel nOOb og eier ikke dette helt ass. WTF lixm, kjenner at dette innlegget fort kan bli litt føkka. Heldigvis er det sånn at GMTA, men det hjelper lite, når vi ikke har et felles språk! Seff er det irr når pappa prøver å være gangstah, for å passe inn med venna dine. Men OMG, han er jo ikke noe sosialt G9 akkurat. YC? Eid ass. Som du sikkert har skjønt later jeg som jeg har skills her. Gdb? Det er lov å syns jeg er litt retard, jeg føler meg faktisk litt døll her nå, men  #jegskjønnerungdom #menskjønnerdemeg?

Alt var bedre før. Da kunne vi ta med oss en murer eller en Blue Nun i en Rimipose,  og hvis vi ikke kom inn på festen, så grøftet vi. Det kunne være kaldt å grøfte, særlig i vinterhalvåret, men vi som ikke frøs ihjel, ble herdet og er nå ganske nyttige samfunnsborgere. Det var fint å være russ på 80-tallet. Det var dengang en rigg var assosiert med med noe vi trengte for å for å få oljen opp av havet og vi hadde russestokk av bambus #russenostalgi Vi gikk i tog og ropte chikkelakke chikkelakke……

Shakin Stevens, det var tider! Vi kunne fleske til med en kalkunfilm på lørdagen. Det var jappetid og magnumflasker med champagne på Baroque, bakt potet på veien hjem og en nightcup før vi sluknet. Russebudsjettet vårt var på noen få tusen, nå svir ungdommen av en mong uten å blunke. 

Vi tygget rosa og blå Hubba Bubba, hadde permanent og Ball-genser #ikkealtvarbedrefør #selvinnsikt #rettetangerbra

Russebertemamma logger av for å #prøveåskjønnemittegetinnlegg #mimre #sjekkeblogglista

 

Russetoget 17. mai 1985. 1920-tallstema.
Huske det som det var….en god del år siden.

Pappa’n til en russ jeg kjenner til høyre. Sjekk russestokken! 

 

2 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *