Hei!

Var du innom bloggen før i dag? Da så du at jeg ikke postet noe i dag tidlig. Det var fordi jeg prioriterte å bekymre meg i går kveld. Jeg bekymret meg fordi det ringte en lettere animert russeberte kl 22:13 som ville hentes kl 02:00 på et utested sånn ca 40 min fra der vi bor.. Nei, animert handler ikke om film (dessverre) #spørenvoksen. Ja, det var onsdag i går. Det passet bare sånn passe godt for oss å stå opp, kjøre å hente henne i 02-tiden og være i seng igjen kl 02:45. Passet faktisk skikkelig dårlig #jegtrengersøvn. 

Det ble sendt en del sms-er, særlig fra meg egentlig. Responsen var kort og konsis, av typen  «ikke hent», «lørenskog». Jeg sovnet til slutt. Startet dagen med å ringe en to-tre ganger (ok da, fem faktisk) til hun som hadde vært aktiv på Messenger til kl 03:00 #hemmeligmammatriks.Null respons.

Kl 07:06 kom en gladmelding: «tar 07:23 herfra». Hun lever! Hun er våken! Fjoh! #takkoglov #gladigjen #ikkenostressass 

Bekymring er en teit ting å drive med. Den har liten eller ingen funksjon for den som utøver den. Den har heller ikke imponerende effekt på den, det eller de, man bekymrer seg for. En tenåring på fest vil i beste fall klassifisere den som unødvendig, i verste fall som sykt irriterende. Jeg har klart å slutte med både røyk og snus for lenge siden. Og jeg er på god vei til å slutte å bekymre meg, men hadde et tilbakefall i går kveld gitt. 

Takk til alle som tar mobilen når foreldre ringer. Vi er glad i dere og vi vil bare #viteatdgb. 

Russebertemamma logger av for å #gjøreeninnsatspåjobb #seutpåsolen #sjekkeblogglista

Tidlig på kvelden enda…..Lasse, Emma og Russeberta på Mærra

2 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *