,

Å tisse med stil

Hei!

Jeg var litt usikker på den overskriften, men tenkte at «Spy med stil» er det mest lest innlegget hittil, så da lar jeg det stå til. Det er utrolig mye snakk om hva man skal drikke i RT, hvordan man skal skaffe det («Når skal dere kjøre meg til Sverige, så jeg kan bruke kvoten deres?»), hvor mye man skal drikke og til og med hvor fort man skal kyle det ned (Jfr §91 Drikk en halvliter øl/cider på 10 sekunder). Så vi kan slå fast at det fokuseres mye på å få det inn, men sørgelig lite på at det skal ut igjen. Jeg prøvde å rette litt på statistikken da jeg skrev «Spy med stil», og her er oppfølgeren. Den du ikke har ventet på, men som kommer likevel. Her er utfordringen; Du har på den kuleste dressen, i den fineste fargen. med sølvbokstaver, stjerner og kort i lomma. Du har drukket skikkelig, skikkelig mer enn nok og nå må du virkelig, virkelig tisse. Problemet er bare at det ikke finnes noe do. Her er det om å gjøre å holde hodet kaldt, for du vil jo tisse med stil. 

Sånn gjør du det hvis du er jente: Ta med deg minst fem andre jenteruss. Finn et egnet og diskret sted. Pass på at du har på noe under dressen, ikke få #botforblotting. Ta frem papiret som du alltid har i lomma. Sett opp håret. Lirke deg forsiktig ut av dressen og dra den ned til midt på låret eller til knærne. Nå kommer det kritiske punktet, du må samle HELE dressen foran deg og holde den SAMTIDIG som du setter deg på huk. Pass på tyngdepunkt og benstilling #ikkepådenyesølvuggsa. Tiss. Du vet du er ferdig når du føler deg utrolig glad og lettet. Da reverserer du hele prosessen og er #klarforpåfyll. NB! Avslutt med å finne et offentlig toalett, sånn at du får vasket hendene. Har du mensen? Hold deg eller hold deg hjemme (quote Martine). 

Sånn gjør du det hvis du er gutt: Piss helst alene. Ikke tenk så mye på hvor du er. Kommando gjør alt kjempelett. Knepp opp dressen nedenfra og gjør som du pleier. Piss. Du er nesten ferdig når du begynner å tenke på #hvordensistedråpenhavner. Knepp igjen, du er ferdig. 

Så gutta, respekt til alle jentene der ute. Det er ikke så enkelt som dere tror. 

Russebertemamma logger av for å #snakkemedrusseberter #spisesushi #spiselørdagsgodt

 

 

 

4 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.